Sponsoring

Everts missie

Evert zet kinderen in beweging. Dat is zijn missie. En waar kan dat beter dan op de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland? Voor Evert is een stichting in oprichting om met producten en diensten bij te dragen aan Everts missie. Een van die producten is het jaarlijkse Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek.

 

Evert biedt

Past uw missie bij die van Evert, dan bieden we u daarvoor graag ruimte.

 

Evert verkopen? 

Wilt u Evert verkopen in uw Veluwse bezoekerscentrum, VVV, winkel, hotel, restaurant, attractiepark, dierentuin, vakantiepark, museum, enzovoort?  Heel graag. U krijgt korting op de inkooprijs met staffels van 20, 50 of 100 stuks.

 

Evert op school?

Evert gaat graag naar school. Neem contact met ons op voor speciaal geprijsde klassepakketten of een individueel bestelformulier voor de ouders van uw leerlingen.

 

Adverteren in Evert?

Past uw advertentie in Evert, dan reserveren we daarvoor een hele, halve of kwart pagina, voor respectievelijk €1000,-, €500,- en €250,-. U kunt uw advertentie kant-en-klaar aanleveren of door ons laten schrijven en/of opmaken.*

 

Uw stad of dorp in Evert?

Laat zien wat er in uw stad of dorp speciaal voor kinderen valt te ontdekken, beleven en doen.

 

Zet uw Veluwse organisatie kinderen in beweging?

We horen er graag meer over. Wie weet kunnen we samen Everts missie verwezenlijken.

 

Evert biedt …?

Mocht u een idee hebben dat u hierboven mist, dan hebt u onze aandacht. Zolang het maar past bij Everts missie. Neemt u dus ook in dat geval vooral contact met ons op.

* Alle tarieven zijn exclusief BTW, tekstschrijven en ontwerp.

ANBI (in aanvraag)

Alle rechten voorbehouden © 2018-2021 

Evert van de Veluwe

Social