Wat vooraf ging

In 2017 vroeg de provincie Gelderland aan alle Nederlanders: “Hoe maken we de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker?” De provincie loofde mooie geldprijzen uit voor de tien beste ideeën. Een van die tien prijswinnende ideeën - uit meer dan 300 inzendingen - was Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek. 


Stichting Evert in oprichting

Voor Evert is een stichting zonder winstoogmerk in oprichting. Stichting Evert produceert producten en diensten die bijdragen aan Everts missie. Een van die producten is het jaarlijkse Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek.


Missie

Evert zet kinderen in beweging. Alle kinderen. En waar kan dat beter dan op de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland? Beweging betekent: Ontdekken, Beleven, Doen aan de hand van acht Veluwse thema’s. Ontdekken, Beleven en Doen met al je zintuigen, want de Veluwe kun je zien, horen, ruiken, voelen en proeven. 


Visie

In het bijzonder wil Evert graag iets betekenen voor kinderen die een vakantie hard nodig hebben, maar voor wie een vakantie niet vanzelfsprekend is. Want Everts visie is dat álle kinderen de Veluwe kunnen Ontdekken, Beleven en Doen.

Een initiatief van

VanBinnennaarBuiten
Gardenierslaan 3
055 578 95 83

mail ons

Social